Istoria
Procomcon
Procomcon nu este doar o companie, ci o echipă de profesioniști uniți de un singur scop - să creeze construcții de calitate superioară, durabile și funcționale.
Portofoliul nostru
Linella,
or. Ciadîr-Lunga
Poiana Winery
Trecere subterană, Aeroport
Vedeți mai mult
Și încă peste 145 de proiecte
Procomcon este istoria ambiției constante pentru a atinge calitatea superioară și profesionalismul. Parcursul nostru a început modest, dar nu ne-am oprit din a avansa, dobândind noi competențe, cunoștințe și consolidându-ne pozițiile.

Pornind de la reconstrucția clădirilor, am realizat rapid că experiența noastră și abordarea unică ne permit să oferim mai mult. Aceasta a condus la extinderea portofoliului nostru de servicii și construcția de obiecte industriale a devenit parte a responsabilităților noastre. Acest pas ne-a deschis noi orizonturi și ne-a oferit oportunitatea de a colabora cu unele dintre cele mai cunoscute companii din țară.
Istoria perseverenței
Clienți și Parteneri
În prezent, suntem mândri să colaborăm cu companii precum Daac Hermes S.A., Exfactor Group, ControL-Trans, Alverde Grup, Ergocasa, Livada Moldovei, Linella, Aeroportul Internațional Chișinău, Dufremol, Stag Textile Ind, Autoplanet, Vinăria Poiana, Glass Container Company, Gencom și multe altele. Aceste companii aleg să lucreze cu noi pentru că știu că Procomcon reprezintă garanția calității, încrederii și respectării termenelor.
La Procomcon, ne străduim constant să aducem inovație și excelență în activitatea noastră. Lucrând cu noi, alegeți o echipă de profesioniști care respectă cele mai înalte standarde de calitate și ia în considerare toate nevoile dumneavoastră. Suntem pregătiți să devenim partenerul dumneavoastră de încredere în realizarea celor mai ambițioase proiecte de construcție.
Suntem pregătiți să devenim partenerul dvs. de încredere
Contactați-ne astăzi pentru a discuta viitorul proiectului dvs.
Maria
Manager
Realizarea construcțiilor la alt nivel.
Încrederea, calitatea superioară și atenția la detalii sunt factorii cheie care reprezintă certitudinea și siguranța în viitor.
Meniu
Contacte